divendres, 25 de novembre del 2011

Entrenament per Asco

Divendres i ja tot aclarit , aixi que al plega de treballa fem cap a Asco per fer el ultim rodatge abans de la marato , al arriba alli ja tenim els altres atletes fent voltes pel barranc . Ens juntem amb ells i despres de totes les salutacions , ens anem ficant a to .
Fem 35 minuts de trote + 6 rectes , i feina feta . Nomes quedar per la meva part desitja molta sort a tots els que este fin de setmana pendrant part de les diferents curses , el Nen i la Julia estaran per Barcelona a la mitica jean bouin , i segur que tots dos ficarant totes les forçes per fer un bon paper . Sort cracks , pel que fa al maratonians estarem una mica mes cap al sur , dema a les 11 tenim sortida direccio a la Marato de Valencia. Tambe nomes dir que tinguem un bon fin de setmana . Aqui os deixo una foto de un lloc emblematic de les dos ciutats.



1 comentari:

Albi ha dit...

Et desitjo molta sort Ferran! És un orgull viure un estiu amb tu entrenant i compartir cursa triatlètica. Quin descobriment de germà d'un dels millors amics de la meva infància. Solament et demano cap, seny i segur que disfrutarem fent la crònica de la cursa. Salut i kms. València us espera!!!