diumenge, 18 de desembre del 2011

Pujada la Seu vella-Mitja Marato Salou


Diumenge i de bon de mati ja estem de peu , a les 8:30 ens pasar a buscar Albi i Solo despres anem a buscar al Nen i rumbo a Lleida , a l'arriba alli un fred que pela sort que fa una mica de solet . El Nen es prepara perque corre abans que tots els demes , ell a la seva i torna a fer 1º classificat vaya troç d'atleta que tenim , i a les 11:30 surtim els altres . Alli tenim una bona representacio de atletes del club Asco i de Flixancos , els que han pres part a la cursa son , ( Albi ,Solo, Juan ,Julia,Salvador,Benet,Norma,Vanesa, i Jo ) El temps que hem fet es 40:45 minuts , estave perque la ultima pujada penalitza molt , tots els demes fan un gran paper i tambe bons temps , per una part tenim a Albi que es tot un motor sense final , que gran ets crack , I tambe com no felicita a la Julia que esta feta una crack i fa 1ª classificada a la seva categoria , Moltes felicitats maquineta .
La foto de la gran majoria de participants en aquest 10 kms .

Tambe per altra part tenim als 3 triatletes , (Alex, Enric, Mendez) a la mitja de Salou , tambe fent el seu bon paper , Alex fa 1:23 , Mendez 1:24 , Enric 1: 27 moltes felicitats a tots cracks .
Tambe tenim foto de un moment de la mitja .

1 comentari:

Albi ha dit...

Maquinot! Enhorabona per la teva cursa. Vas sobrat de la vida i prova del fet, és que vas ser l'únic que vas pujar dos cops la temuda Pujada a la Seu. Tambré agrair a tota la grupetta el plaer de compartir tots plegats aquesta cursa. Ja la vam començar el divendres, vam continuar el dissabte en format de remull i diumenge solament calia passar-ho bé. Quina xalera Ferran. Potser tenim un bon grapat d'atletes per davant amb millors marques ... però vols dir que tenen el caliu nostre? Enhorabona un cop més bon amic!