diumenge, 6 de març del 2011

FINISHER MARATO 2011 (BARCELONA)

Bueno despues de molt patir fem realitat el somni de corre una marato, la veritat es que es fa dura pero vam anar molt be hasta el km35,pero a partir d'alli les cames agarotades i anar fent poc a poc , el repte de aquesta primera marato era acabarla . Bueno la veritat es que es un orgull quan arribes als 42. En total arribem a meta en un temps 4h:03min:23segons. I ara que ja en fet una marato hem trec el sombrero davant dels temps que fan els altres atletes flixancos , TREPA I ROBERT, nomes hem quedar que felicitals pel seu temps. Esperem que la proxima baixessim de sub-4h.

Dir que tothom que tingui pensat fer una marato , que no seu pensi i si va preparat que la fagi perque val molt la pena es molt emocionant. I sobretot si es a Barcelona en mes de 14000 persones .
Gracies per recolzament de tots.

4 comentaris:

robert tarragó ha dit...

molt be rosich!! ja tens la primera, ahs d'estar content! un marató és un marató, molts km i lluitant contra tu mateix.
endavant!!felicitats!

Ferran Rosich ha dit...

gracies Robert,llastima que no et vaig trobar, et vaig veure a la sortida pero estaves molt lluny impossible arriba. Pero gracies un altre cop , haver si concidim algun altre dia. Salut i km's

Robert ha dit...

felicitats ferran!
lo debut a la marató és de les experiències més emocionants que es pot tenir a l'actual societat del "benestar".
com vam xalar... la marató s'està convertint en una festassa per barcelona, tenim una de les millors maratons d'europa a tocar de casa.
ara a pensar en el proper objectiu.
quan vinguis per flix avisa i montem una sortideta home...
salut i força

Ferran Rosich ha dit...

Gracies Robert , igualment per la teva nova marca. Haver si podem coincidir per fer alguna sortida .Salut i km's. Cuidat crack