diumenge, 25 de març del 2012

VA PER TU, ONCLE PRUNERA

Avui a les vuit i mitja teniem la surtida de la Marató de Barcelona. De bon dematí quedem amb els Alex i Robert i anem directes cap a la linea de surtida calentant. El objectiu era anar a fer menys de tres hores així que arranquem i anem fem al costat de la llebre de tres hores. Però com anem els dos junts decidim anar tirant. Pasem per 10 Km en un minut menys del temps estimat. Anem comodes i arribem fins al Km 21 que també pasem amb un minut de diferencia. A partir de aqui ja començem a notar el cansament tant es així que a partir del Km 27 Alex es queda i jo segueixo amb la llebre i vaig fent poc a poc. Al arribar al Km 32 comença el cansament físic i psicològic, però com d'abans de començar la cursa teniem decidit dedicar-li al meu oncle allá on sigui aixó ens dona forçes per arribar hasta el final, pasant per meta amb un temps de 3h 3 min. 30 seg. millorant la nostra marca en 10 minuts.
molt content pel resultat i donant gràcies a tots els que ens han estat animant durant tot el recorregut.

4 comentaris:

Xavvv ha dit...

Enhorabona,Company Ferran , tot i no aconseguir el repte de fer sub3 la marca no te desperdici.
Continua treballant que de ben segur que arrivara a no tardar massa.

Salud i km's

joan ha dit...

CHAPEAU senyor Ferran, CHAPEAU ! i lo millor d tot es k encara tens lluny los teus límits ! CHAPAU ! m trec el barret !

Albi ha dit...

Jo poca cosa puc dir-te que mai t'hagi tret. Emotiu ha estat aquest homenatge per l'oncle. Juanjo sempre perdurarà en el record de molts dels esportistes flixancos. La seva veu provocava extasi esportiu. De jovenet sempre el tenia present. Era un símbol dins la meva espurna esportiva. Les 24h, les curses de festes i fins i tot el recordo al Moto-cross del Castell. "Última volta ... meta final de carrera" Segur que la propera marca, tornaràs a sentir la seva veu. Enhorabona pel temps i per ser qui ets.

Robert ha dit...

hai xalat molt este finde en valtros per barcelona, llàstima que no us haiga pogut acompanyar corrent, però m'he impregnat igualment de la magia de la marató i he carregat el dipòsit de motivació per tornar a entrenar.
la gràcia de tot això que fem és puguer-ho compartir en bona companyia i tenim la sort d'anar molt ben servits en este sentit!!
m'ha emocionat molt la dedicatòria, jo també l'he tingut molt al cap durant este finde al teu costat...
la marca només és un altre pas en l'enorme cami que tens per endavant com a atleta, això sí... has de replantejar-te lo dels gels loco jajajaj
una abraçada amic!!
robert