dissabte, 30 de juny del 2012

10 KILOMETRES FONT D'EN GARROT

Avui a la nit tenim cursa , aixi que ens preparem be i a les 21H sortim direccio els Pallaresos alli ens trobem amb el companyi de club Felip , recullim dorsal i a espera el tret de sortida , la cursa arrancar amb força calma hi ha que la pujada del principi fique les coses al seu lloc . Surto agafat al grup de davant amb els 5 primers , al km3 hem coloco 4 , pero les pulsacions son molt altes i anem una mica al limit , anem aguantant fins arriba al km6 que ens tornem a ficar 5 i aixi fins a la linea de meta.El Felip per la seva part entra el 11 molt bona cursa d'aquet gran atleta.

CURSA : 10 kms , 04:37 min/km , 179 ppm de mitja , 46:17 minuts , 5ªposicio .Tambe avui tenim a dos dels atletes del club competin per diferents campeonats , i els dos amb un paper destacat .

El Nen que pasar a la final de Espanya i amb marca personal 02:41 . Moltes felicitats maquina .

I tambe tenim a la atleta que mes voluntat te i que te una mentalitat envejable i que te un bon futur per davant , la Julia que quedar 3ªclassificada en el campeonat de Catalunya amb un temps de 20:59 i desde aqui nomes dir que encara que no estigui be ella sempre compleix , moltes felicitats campeona .

1 comentari:

Albi ha dit...

Quin goig que foteu! Això de la nocturnitat os prova paio! Enhorabona cracks.