dimarts, 1 de novembre del 2011

ALERTA ROJA

Aquets de mati teniem pensat fer el entreno manat pel mister , a les 11 surtim direccio el faro . ja anem calentant pel cami , al arriba alli i despres de un calentament de 40 minuts , començem arrenca a les series , pero aqui arriben els problemes . Fem la primera de 1000 metres a 3:32 minuts . I quan anavem a fer la segona començen els problemes de genoll i de besons , aixi que decidim deixau esta i anar fins a casa trotant poc a poc . Aixi i amb el cap una mica embolicat per no saber si estarem apunt per fer la marato i amb ganes de plegar de tot . El mes segur que ens prenguem el que queda de setmana fins divendres per carrega la bateria i tornar arrenca . Avui es un d'aquells dies que et queda molt mal sabor de boca i et pasa de tot pel cap .
Pero ens u pendrem en calma i segur que tirarem endavant.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

anims campio no et desanimis i tira endavant que tu pots cuidat.lo padri,maria i xavi

Albi ha dit...

Com que alerta roja? No home no!Tu has fet el que calia. No com altres que van tirant tirant fins petar la corda. Ja fa uns dies que et queixes del genoll i caldrà posar remei. Potser la natació hauria de tornar a aparèixer (a mi em va salvar el genoll) i passar de runs d'altes prestacions. A fi de comptes ... tenim curses cada dia del món per fer-les. T'ho diu algú amb un Masters de lesions. Una abraçada company i salut!!!

Robert ha dit...

no sigos tan catasfrotista home... los mals moments costen d'encaixar, però en una mica de descans tot al puesto i a donar guerra, que portes molt bon entreno i per uns dies de repós no hi perdràs gaire.

Xavvv ha dit...

Ferran!! aixo es prat de l'entreno , quant diuen que has d'estar preparat per a superar els malts moments es per això , no et procupis i fes el que el cos et demani.
El descans tambe pot ser un molt bon entrenament si no abuses.