dilluns, 11 de juny del 2012

Fredes - Pauls ( 50kms )

Bueno el disabte a les 18H , tenim la sortida de una cursa molt llarga . A les 15H ens pasar a buscar Albi que es el culpable de la cafrada que farem avui , pasem a buscar a Robert i despres a Jose que ens fa el gran favor de portans fins la sortida i despres recullins a l'arribada , aixi que sense mes salsa arribem a Fredes , alli i despres de unes quantes curves recullim els dorsals ens fiquem el mono de treball i a la feina , abans de sortir ens trobem amb un altre company de Flix i s'uneix al grup , aixi que al final el grup som Albi , Robert , Miko , i Jo . Aixi que arranquem a velocidad crucero , i anem fent km tras km i pasant per diverses aventures . Allo aquell ritme es pot fer molt i molt llarg , anem dosificant energia cerebral per no explotar abans d'hora . Portem a l'amic Albi content de valent per culpa de ser pesat amb el tema ritmes , i el Robert amb la reductora i anar fent i el Miko que no diu res . A mitja cursa els companys sopent de valent i es cambien la vestimenta , i alli tornem arrancar per acabar la segona meitat de la prova . Tambe en el primer troç tenim algun abançament a cuatre potes que ens fan riure una mica , pero tot el demes va perfecte i a partir de la meitat ja comença a ser de nit , aixi que frontals i a seguir alli ja agafar el ritme el patro del barco que ens te molt mentalitzats de que allo es molt llarg , aixi que anem tirant detras d'ell i ja sense dir res dels ritmes , a punt de tocar el final fem una baixada que ens ficar a tots a peus de l'arribada , fins arriba al poble de Pauls . Alli i molt agrait de la seva precensia ens esperen , el Jose ,trepa,Ramon aquets dos ultims tambe participants de la cursa pero a un altre ritme ,tambe arriben al final els germans Blanch , la Maria i el Home . Despres i per sorpresa tambe apareixent per alli la familia Roca , tot una sorpresa molt agradable quan acabes de fer tots aquells kms .

Moltes gracies a tots els companys de la cursa i un plaer compartir tot este grapat de kms en vosaltres i tambe molt agrait a tots els que ens van rebre a la linea de meta .

CURSA: 50 kms , 07H:22M , 128 ppm de mitja ,




2 comentaris:

Albi ha dit...

Ja tocava la crònica dels trons! Fins i tot hem tingut que posar-te en remull per treure't inspiració. La lentitud va colapsar-te fins les neurones. L'any vinent a ritmes de Sastre i Trepa, però amb navegador de consums de carburant. Salut amic!

eva_yam ha dit...

Deu ni do!! felicitats a t@ts!! 50 km ja son paraules majors!!

Esteu fets uns cracks!!

Un petonàsss Ferran!!