dissabte, 3 de setembre del 2011

Montserrat-Flix ( marxa ciclista )

Este mati i molt pronte convocatoria ,per marxa cap a Montserrat agafem cotxes i bicicletes i anem fent cami . Al arriba al monestir ens maquexem de ciclistes i a veureal monjo per que ens signi una cinta en record del ( Sr . Ramon Descarrega ) . Despres de obtenir la signatura carretera i manta ,ens queden 162 kms per davant per trobarnos a l'ermita en la gent que pujar del poble de fer la Novena. Anem chino-chano , quan portem mes o menys 80 kms , parem a dinar . Un molt bon dia i en la panxa plena tornem arranca i seguir fem kms. Al cap de 6h:38min, arriben a L'ermita ,objectiu cumplit . Esperem que arribi la bandera i fiquem la cinta firmada . I ara si que feina feta .
A esta una marxa molt amena i molt distreta , i en molt bona compañia. Els components de la marxa , Albi , Ramonet , Juan , Pau , i jo , despres pel cami ens venen a rebre Pitoi , Alex , Gerard.
Sobretot donar gracies per tot el dia tant especial i agust que he pasat.Tambe com no i em deixava , Moltes gracies a les Laies i Anna , que han tingut molta paciencia.
Esperem que fins l'any vinent.

BICICLETA: 162 kms , 6h: 38 min , 24.4 vel mitja , 61.1 vel max ,

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Corrent, corrent o pedalant¡, pedalant, la qüestió és anar sumant Kms i experiències.
Sempre has estat un CRAK.

Enrabona Ferran! Ànim i enndavant!


Santi i la padrina.

Anònim ha dit...

Volia dir ENHORABONA!

Ets un model a seguir i l'ORGULL de la família.


T'estima Georgina

Ferran Rosich ha dit...

Moltes gracies padrina ,Santi y Georgina , sol fem el que podem . Espero seguir milloran.

Laia ha dit...

Repeteixo: sou uns cracks!!! Al bloc d'Albi hi ha totes les fotos. Si en vols alguna, tu demana! :)

Albi ha dit...

Jo també he fet doble sessió d'entrenaments, tot i que al davant una taula per ompli budell. Avui i com aquell que ho va fer tot i dumenge va passar del rotllo ... Descans total!!! L'any que be tornem Ferran! No ho posis amb dubte i espero i desitjo fer-ho amb més grupetta. De totes formes; pocs però bons. Una abraçada pulmó!!!

eva_yam ha dit...

uffff això de 162 km no ho pot dir qualsevol!! felicitats!! esteu fets uns cracks !!

això si que és una senyora sortida!!