divendres, 12 d’octubre del 2012

Marato per relleus

Es Divendres i tenim festa , no es habitual pero com no tornem a matinar pero en aquets cas per fer cap a Lleida a pendre part de una marato per relleus , una experiencia que no haviem tastat mai , tenim la finalitat de cumplir 35 voltes a una pista amb el menor temps posible . Tenim l'equip preparat per comença la feina , en primer lloc tenim a Alex experiencia pura i dura , en segon a Josep maria es nou amb aixo pero compleix com un campeon , en tercer lloc Josep Antoni que el traiem de la montanya per pasal a la pista i tambe compleix com un jabato , i en ultim lloc Jo mateix que la cosa no a surtit com esperavem pero anem una mica carregats dels entrenaments . Pero al final entre tots quatre hem aconseguit un 5 lloc molt meritori ja que no o haviem fet mai .

Tambe donar gracies a tots els aficionats que ens han estat animant desde la vora de la pista , perque sense ells res seria igual , Tambe tenim una llarga llista .
Tenim a Albi el manager , Els moteros Juan i Julia que es d'admira mai fallen , Jose que li va el rollo de acompanyar , la Maria que be a fer recolçament al seu noi (el guatlla ) , i per ultim a tota la familia Canovas . Sense vosaltres res es posible .