diumenge, 14 d’agost del 2011

FINISHER ZOOT TRIATLO (TARRAGONA)

A les 6:00 del mati ens pasar a buscar Albi , despres anem a buscar a Xavi i cap a Tarragona . Al arriba alli tot va be recullida de dorsal , deixem les coses a boxes i a espera . Tal i com s'apropa l'hora de comença ja estan els nervis alli , l'estomec mes apretat i petit que mai .No havia tingut mai tans nervis com avui , Sortim a l'aigua i portem al cap lo de anar fent poc a poc , per mes colmo el circuit de natacio es mes llarg , pero anem fent , sortim de l'aigua i aixo ja esta fet .La bici anem a tope haver si podem agafar als dos Flixancos , els agafem i els pasem faig la transicio de la bici al run i segueixo avant , ja o tenim a la butxaca . Esperem als dos Flixancos per entra a meta els tres junts un moment molt emotiu , felicitats Albi per ser triatleta i Felicitats Xavi per tindren un altre a la saca i tambe gracies per aguantar-nos al dos. Ara ja tocar buscant un altre.Tambe felicitar a Xavi Mendez pel seu paper . Tambe gracies als reportes Emma i Chino per matinar tant .I per finalitzar gracies a la Padrina i Santi.

NATACIO : 1000 metres . BICI : 20 kms . RUN: 5 kms.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

enhorabona per la teva actuacio,ara a continuar treballant i preparante per la
proxima records.
lo padri,maria i xavi

joan ha dit...

quan penso en la trifesta de l'any passat....creixes a pasos de gegant, k no s'aturo la progressió ! BEN FET

Ferran Rosich ha dit...

Gracies familia de Cabaces , seguirem treballant. Records i cuideuvos.

Moltes gracies Joan , la major culpa de este pas el teniu tota la colla de la trifesta que hem vao ficar la mel a la boca . Estic orgullos de poguer compartir tot aixo en vosaltres.

Chnoti ha dit...

Crack!!! Enhorabona finisher! Un plaer compartir la vostra experiencia, dis-li a Albi que et passo les fotos que vulgos, ok?
Salut!!!