dilluns, 3 de setembre del 2012

Resum fin de setmana

Començem un petit resum del fin de setmana tant llarg que hem pasat .

DISABTE:

Sortida amb bici Flix-Montserrat , a les 7 sortida de l'expedicio de tota la grupeta direccio a Montserrat a l'arriba alli equipament i pujada a veure el monjo que ens sellara la cinta que despres sira portada fins a Flix , aquets any i per molta mala sort ens tocar fer el recorregut amb memoria del meu tiet Juanjo Prunera , molt amant del esport i a part tambe portado de la bandera , alla on siguis sempre et recordare .
Bueno tambe cal a dir que amb tota esta colla de ciclistes i acompanyants es pot anar a totareu , entre pedalada i rialla a les 7:30 arribem al desti . Va ser un dia molt llarg pero molt agust i espera repetiro el any vinent . Pero haver si pot ser no porta la cinta en record a ningu .






BICI: 163 kms.

DIUMENGE:

Cursa l'Ametlla de Mar , despres dels kilometres en bicicleta del disabte el diumenge tornem a matinar per fer cap als 10000 de l'Ametlla , la intencio era sortir a ritme suau i anar fent , mes que res perque no sabiem com reaccionarien les cames , aixi que sortim amb la Julia pero als 2 kms ens diu que tirames , i vaig pujant ritme pasant a Juan i arribant agafar a Felip , i aixi anem junts fins la meta . Pero la veritat es que ens hem trobat bastant be , tambe dir que a tornat a ser un dia llarg pero tambe amb molt bona companyia .

CURSA: 10kms ,42:45 minuts .

1 comentari:

Robert ha dit...

que gran i que guapet que ets ferran...
bueno, ara que s'acava l'estiu, a veure si tornes a la doctrina...
demà t'espero a ascó en roba de fer feina que tenim lio.
una abraçada amic!!